Va händer då?

Ja, ska väll uppdatera lite kort och snabbt här då :)

Skolan rullar på, första provet kommer på Torsdag (den 19). Ska bli kul och se hur mycket man verkligen har lärt sig. Japanska är svårt, riktigt svårt t.o.m :) Men ack den som ger sig, bara att kämpa på.

Annars har man väll ganska mycket tagit sig in i en rutin här. Skola och va hemma på vardagarna, ut och dricka öl me japanerna på helgerna :)

Robin fyllde år i förra vecka, så vi va ut på fredag kväll för att fira det (vi hade väll tagit oss ut ändå men men :P) Vi började med att möta upp Henrik (en kille från skolan) som var ute med 2 japanska tjejer. Satt där och prata och hade trevligt. Sen fick jag ett samtal från en kille som jag träffa första gången vi va ute typ (som har vart i stockholm och pluggat ett halvår, kan ingen svenska men bra engelska). Han skulle hämta sin jacka på den krog han kom ifrån, så skulle vi alla på karaoke sen. Så vi lämna Robin o Co. Tog oss till den andra baren, och där hade han väll en 20 klasskamrater som var ute och söp. Kan ju säga att jag vart ganska utstirrad typ som "Vad är detta för något?". Men, tog väll inte mer än 10 sekunder innan folk undra vart man va ifrån och ville prata massa.

En sak jag har lärt mig är att man snabbt ska få fram att man inte är från USA. Då släpper alla konstiga blickar direkt typ :)

Men men, hoppas ni mår bra där hemma. Jag längtar inte hem (än) iaf. Varje dag är så bra här :P

Tillbaka till boken, prov på torsdag ju! がんばて!

Internet

Internet den 15 maj (robin fyller också år då). Så jag ska sätta mig och skriva mer då..
En av dom mest spännande saker som har hänt är väll jordbävnignen kl 2 på natten som mätte 6.7 richterskalan!
Ska skriva mer när jag kan använda min egen dator och har lite mer tid....
Hade alla!

//D

RSS 2.0